top of page

Välkommen till Terawatt AB, där

kvalitet och säkerhet står i centrum!


Om oss


Terawatt AB etablerades formellt som ett självständigt företag år 2022, men Terawatts resa inom solenergiindustrin har varit lång och passionerad. Företaget grundades av visionärer med strävan att erbjuda hållbara energilösningar. Med tiden har vi ägnat oss hängivet åt att driva utvecklingen av solteknologi och främja användningen av förnybar energi.

Vårt mål är tydligt: att leverera högkvalitativa och säkra energilösningar som gör en verklig skillnad både för plånbok och miljö. Vi åtar oss starkt för säkerheten och ser till att varje del av vår verksamhet lever upp till de högsta standarderna. Vår beslutsamhet sträcker sig även till att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Vi samarbetar med både lokala och europeiska leverantörer för att försäkra oss om att våra lösningar inte bara är effektiva, utan även stödjer den europeiska och svenska ekonomin samt hållbarhetsmålen.

solnedgång solenergi förnybar energi


Vår historia

Vi, bröderna Ihab och Thamer Zueiter, är de passionerade grundarna av Terawatt. Med åren har vi samlat på oss värdefull erfarenhet inom solenergi och kundbemötande. Vi är stolta över att kunna erbjuda innovativa solkraftslösningar som förvandlar solens energi till elektricitet.

Vårt huvudmål är att göra solenergi tillgänglig och enkel för människor att använda i sina hem och företag samtidigt som vi aktivt bidrar till att minska vår påverkan på klimatet. Hos oss får kunderna personlig service och trygghet när de väljer oss som sina solcellspartners.

Vi på Terawatt AB har en djup förståelse för både solenergi- och takläggningsbranschen. Vår arbetsfilosofi bygger på säkerhet, precision och yrkesstolthet. Innan vi påbörjar ett projekt gör vi noggranna bedömningar av takets eller markens skick och lämplighet. Vi involverar kompetenta takläggare och tekniska specialister för att säkerställa att vi kan rekommendera den allra bästa lösningen för varje specifikt tak eller mark.

Vi har alltid kunden i fokus. Varje steg i vår process beaktar faktorer som placering, estetik och förutsättningar. Vårt starkaste kort är vårt kunniga team med en lång erfarenhet inom solcellsanläggningar och kundservice. Om du är redo att påbörja din resa med solpaneler tillsammans med oss och lära känna oss bättre, är du varmt välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att vara din partner i solenergins värld!

Möt teametThamer är medgrundare av Terawatt AB och är även en erfaren projektör inom den gröna energibranschen. Hans kompetens och engagemang har spelat en avgörande roll för att befästa Terawatt ABs ställning och etablera företaget som en föregångare inom övergången till förnybar energi. Utöver affärslivet är han också en skicklig ljudingenjör och en ivrig resenär. Hans passion för musik ger honom en kreativ flykt, medan hans resor ger honom en djupare förståelse för världen. Thamer är en mångsidig och nyfiken individ som följer sina passioner både inom och utanför affärsvärlden.

Thamer

Medgrundare

Terawatt medgrundare
Terawatt-medgrundare
Terawatt medgrundare
Terawatt-medgrundareIhab, medgrundare av Terawatt AB, såg det som en möjlighet att kombinera sin tekniska kompetens för att främja miljön och bidra till hållbara energilösningar. Han har spelat en central roll i att organisera och leda projekt inom Terawatt AB, och hans passion för hållbarhet har aktivt bidragit till att forma företagets inriktning mot detta mål. Med sitt sinne för detaljer säkerställer han att projekt utförs noggrant och effektivt. Utöver sitt arbete har Ihab ett starkt intresse för Formel 1, vilket han ser som ett exempel på effektivt teamarbete och strategiskt tänkande. Han njuter också av att tillbringa tid med sin fru och sina två döttrar, och familjelivet är en central del av hans tillvaro.
 

Ihab

MedgrundareHanin är en Senior Projekledare hos Terawatt AB med erfarenhet inom ljusdesign och projektledning. Hennes kompetens inkluderar också framgångsrik organisering av stora teknologikongresser, inklusive Mobile World Congress Barcelona och Shanghai. När hon inte fokuserar på projektplanering, ägnar hon sig åt att lära sig flera språk; hon behärskar redan fem och siktar nu på att behärska italienska. Utöver detta är Hanin en hängiven musikentusiast och deltar gärna i jam sessioner.

Hanin

Senior projektledare

Terawatt senior projektledare
Senior-account-manager

Våra samarbetspartners

Denim Partner seal
Solarstone
bottom of page