top of page

Helhetsleverantör för Solarstone®

Solarstone
solar-carport

Solar Carport Modern™

Tillverkad av Solarstone®

Driv ditt hem och ladda din elbil med en enda förstklassig investering! Solarstone®'s solcellscarport producerar elektricitet för självkonsumtion och möjliggör att du kan sälja överskott av energi tillbaka till elnätet. Carportens integrerade solcellspaneler är resurseffektiva, estetiskt tilltalande och vattentäta. Årtionden av elproduktion och skydd för fordon blir dina att njuta av - allt detta från en carport som på sikt betalar för sig själv.

 

Solar Full Roof

Tillverkad av Solarstone®

Upptäck föreningen av stil och hållbarhet med Solar Full Roof™. Genom att smidigt integrera avancerad solteknik i din hemarkitektur överträffar denna lösning traditionella takinstallationer.

Med Click-On® teknologi bibehålls inte bara husets ursprungliga estetik, utan kostnaden för separata installationer minskas också.

Upplev kraften i detta två-i-en-paket när det lyser upp ditt hem och ökar dina besparingar.

 

Solar-full-roof
integrerade-paneler
solpanelstak-solpannor

Solar Tiled Roof™

Tillverkad av Solarstone®

Investera i din framtid med Solar Tiled Roof, som ger betydande besparingar på energikostnader och minskar din koldioxidavtryck. Produkten är optimerad för effektivitet, vilket resulterar i lägre installationskostnader och minimala störningar - samtidigt som den erbjuder en hållbar soltakslösning som varar i årtionden

 

Fri offert

Kontakta oss nu så guidar vi dig till den optimala integrerade solpanelslösningen för din fastighet!

bottom of page